T +31 35 7400 400
E

Disclaimer

Via deze website stellen wij informatie beschikbaar over de diensten van Impact Communication Group. Wij besteden zorg aan de juistheid van deze informatie. Onjuistheden kunnen echter voorkomen. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor schade als gevolg van onjuistheid of onvolledigheid in de verstrekte informatie.
Privacy statement
Wij respecteren de privacy van jou als bezoeker van onze website en zullen informatie die je ons via deze website stuurt vertrouwelijk behandelen. Jouw gegevens zullen enkel worden gebruikt om je informatie te sturen of contact met je op te nemen. Jouw gegevens zullen nooit aan derden worden verstrekt.

Informatie over je bezoek zal enkel worden gebruikt ter analyse en verbetering van onze website. Ook informatie die je eventueel achterlaat zal enkel gebruikt worden ter verbetering van onze fake rolex website en dienstverlening.

Alle informatie in onze portfolio is geplaatst in overleg met onze opdrachtgevers.

best replica watches

Algemene Voorwaarden
Op alle aanbiedingen die we doen, aan ons verleende opdrachten, met ons gesloten overeenkomsten en de uitvoering daarvan, zijn onze Algemene Voorwaarden van toepassing.

Download Algemene voorwaarden

Impact Communication Group
Van der Lindenlaan 2, 1217 PK Hilversum
Postbus 615, 1200 AP Hilversum
T 31 35 7400 400
F 31 30 7400 400
E het.team@impactcg.nl
KvK nr: 30103500