T +31 35 7400 400
E

Gezocht Maatjes m/v

Als grootste sociale fonds helpt het Oranje Fonds organisaties en particulieren die Nederland leuker en socialer maken. Voor één van zijn projecten, waarbij vrijwilligers één-op-één gekoppeld worden aan iemand die tijdelijk wat hulp kan gebruiken, wilde het een speciale actie. De ‘Maatjes-campagne’ werd gestart, om vrijwilligers te werven.
Het begrip ‘Maatje’ werd geladen. Echte maatjeskoppels (vrijwilliger en hulpvrager) spelen de hoofdrol in de campagne. Zij laten zien dat het een leuke ervaring voor beiden is om maatje te zijn.

De campagne werd crossmediaal ingezet. In printuitingen, tijdschriften en programmabladen, radiocommercials en via online bannering gaven we uitleg en brachten we een positief gevoel over met als doel mensen te activeren naar de speciale website te gaan.

En dat deden ze: in de eerste twee weken van de campagne brachten maar liefst 12.000 mensen een bezoek aan de site ikwordmaatje.nl. Daar lieten zij zich informeren en verder doorverwijzen naar een initiatief bij hen in de buurt waar zij als vrijwilligers hun tijd en enthousiasme aan konden geven.

Zo, als je wilt best replica watches te kopen, neem dan nu contact met ons op. Alle soorten van watches voor verkoop online.

Wil je ook een campagne met impact? Neem dan contact met ons op.


Meer Oranje Fonds : [Burendag was een feestje] [Make A Difference Day] [Cadeautje voor echte vrienden]

Je hebt de flash player nodig om deze pagina te kunnen bekijken!