T +31 35 7400 400
E

Make A Difference Day

Vanaf 2009 wordt Make A Difference Day (MADD) gehouden in het voorjaar. Op 20 en 21 maart organiseerden Oranje Fonds, Movisie en Vereniging NOV de gróótste vrijwilligersactie van Nederland. Op meer dan 1500 kluslocaties kwamen naar schatting 50.000 mensen een dagje vrijwillig in actie. Ook het Koninklijk Huis, ministers en BN’ers zetten tijdens MADD hun beste beentje voor.
Aan Impact werd gevraagd om een nieuwe huisstijl en campagne te ontwikkelen, zodat MADD weer fris voor de dag komt. We gingen die uitdaging natuurlijk graag aan. In de campagne staan verschillende rijen mensen centraal die uitbeelden dat iedereen mee doet!

In de eerste fase van de campagne werden organisaties gevraagd mee te doen en een klus aan te melden op www.madd2009.nl. Vanaf begin maart is alles gericht op het publiek: doe ook mee aan de grootste vrijwilligersactie van Nederland! Radiospots, printuitingen (posters, advertenties, outdoor) en speciale mailings zorgen ervoor dat niemand om MADD heen kan. Ook zorgden we voor promotiepakketten voor de deelnemende organisaties en aparte communicatiemiddelen voor bedrijven.

Op vrijdag 20 maart gingen de medewerkers van Impact natuurlijk ook zelf aan de slag. Wij hebben geklust op de Prinses Máxima Manege in Den Dolder. Deze manege is er speciaal voor mensen met een handicap. Kijk hier voor een (beeld)verslag van onze werkzaamheden.

Wil je ook een campagne met impact? Neem dan contact met ons op.

top replica watches www.swissreplicawatch.me


Meer Oranje Fonds : [Burendag was een feestje] [Gezocht Maatjes m/v] [Cadeautje voor echte vrienden]

Je hebt de flash player nodig om deze pagina te kunnen bekijken!