T +31 35 7400 400
E

Met één muisklik nog meer inzicht

Relaties van Rentokil Pest Control beschikken met de nieuwste versie van PestNetOnline over het meest professionele systeem voor de online beheersing van hun ongediertepreventie en –bestrijding. Het systeem geeft een overzicht van inspecties, advies en maatregelen. Helder, overzichtelijk en volledig. Zonder stapels dikke rapporten of logboeken.
Impact werd gevraagd advies te geven hoe de conversie naar de nieuwste versie van het systeem onder de aandacht van gebruikers te brengen. We ontwikkelden een uit twee mailingen bestaande DM actie. Eerst een kaart met een deel van een lanyard met de tekst ‘deze staart krijgt nog een muisje’ en enkele dagen daarna de memory stick met alle informatie in een muizendoosje met daarop de tekst ‘Met één muisklik nog meer inzicht’. De informatie werd goed ontvangen en de conversie naar de nieuwe versie is zeer succesvol verlopen.

Potentiële relaties zijn over het nieuwe PestNetOnline geïnformeerd door middel van advertenties, banners en een nieuw ontwikkelde brochure. Het aantal relaties dat gebruik maakt van PestNetOnline groeit gestaag.

Ook zo’n actie met Impact? Neem dan contact met ons op.


Meer Rentokil: [Nieuwe mensen voor Rentokil]

Je hebt de flash player nodig om deze pagina te kunnen bekijken!